maandag 5 september 2011

een paar dagen zonder Internet

Even terug in de tijd, want we moeten een paar dagen inhalen. Na geruime studie van de meteo besluiten we om nog een dag in de Cantal te blijven en zondag te vertrekken.
Zaterdagmorgen naar Figeac om de markt te ervaren. Het stadje bevalt goed en het weer zit ook niet tegen. Zelfs een laatste duik in het zwembad 'smiddags is nog mogelijk (28grC).

'sAvonds naar de camping van Bas en Marieke; gewoon even rondkijken, voorstellen en dan ons laten verwennen door de kookkunst van Marieke. De druppels onder de kiwi nopen ons om binnen te eten, maar het smaakt er niet minder om.
Als we terug zijn op Puechmirou breekt de regen goed door, maar we zijn binnen.Zondag 4 september.

We vertrekken naar het zuidwesten. Als eerste doen we Cahors aan en slenteren door de stad. We bezoeken ook de oude katedraal met z'n separate kloostertuin.


'smiddags doorgereden en overnacht op de camperplaats van Donzac.


Maandag 5 september.
Nu eerst even langs Orange om het Internet-stikje te testen. Als dit goed is, moet het dus aan andere zaken liggen. Achteraf blijkt een conflict met Connecty software de oorzaak. In ieder geval kunnen we nu de blog weer bijwerken.
We rijden door naar Aire sur l'Adour. Ook alweer zo'n pelgimsplaats, zodat wij (met al onze zonden) ons goed thuis voelen. Hier blijven we tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten